Uuglas põles prügi ja kulu

4. juulil kella 10.14 ajal põles Lääne-Nigula vallas Uugla külas ettevõtte territooriumil paarisaja ruutmeetrisel alal prügi ja kulu, mille päästjad kustutasid.

Järvamaa

5. juulil kell 2.20 teatati tulekahjust Türi linnas Vainu tänaval. Päästjate saabudes põles lausleegis kõrvalhoone, milles saun ja küttepuude hoiukoht. Kõrvalhoonelt oli tuli levinud kõrval oleva elumaja tuulekastile. Elumajas oli magav mees, kes päästjate tegutsemise peale ärkas ja ruumidest välja juhatati. Päästjad piirasid tule leviku elumajale ning kustutasid kõrvalhoone kella 6.39ks. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Pärnumaa

4. juulil kella 11.40 ajal käisid päästjad Lääneranna vallas Rannu külas kustutamas 4,5 hektarile levinud heinamaapõlengut. Kustutustöödel olid suureks abiks Kirna ja Vatla vabatahtlikud päästjad.

Kella 15.35 ajal andis automaatne tulekahjusignalisatsioon märku tulekahjust Pärnus Hommiku tn asuvas Port Arturis. Päästjad selgitasid, et alarmi oli käivitanud toidukoha Subway  saiasoojendis kärssama läinud sai.

Kella 18.13 ajal käisid päästjad Pärnus Papiniidu tn kustutamas paari ruutmeetrisel alal süttinud heinahunnikut ja aeda.

Raplamaa

5. juulil kella 2.15 ajal põles Kehtna vallas Hertu külas lausleegis saunamaja. Päästjad kustutasid sauna kella 3.20ks. Hoone hävis tules. Kuumakahjustusi sai sauna juurde pargitud väikekaubik, mis kustutustööde alguses eemale toimetati.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.