Toiduhügieeni koolitus

Laen kaarti....

Kuupäev/kellaaeg
Date(s) - 24/04
15:00 - 19:00

Sündmuspaik
Haapsalu kutsehariduskeskus

Categories


Koolituse läbiviimise aeg: 24. aprill (esmaspäev, kell 15:00. Õppeklass 113)

Koolitaja: Lea Kiis, HKHK kutseõpetaja ja koolitaja.

Eesmärk: koolitus viiakse läbi vastavalt Toiduseadusele ja Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusele nr. 852/2004. Õppija omandab toidukäitlemiseks vajalikud hoiakud ja oskused. Lõpetajatele väljastatakse HKHK täienduskoolituse tunnistused.

Kursuse teemad ja väljund: toiduhügieeni põhimõisted. Mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid. Toiduainete kaudu levivad haigused, toidu füüsikalised, keemilised ja mikrobioloogilised ohud. Toidu säilitamise viisid. Enesekontrolli põhimõtete tutvustamine. Õigusaktid. Õppija mõistab õigusakte ning käitleb toiduaineid vastavalt seaduses kehtestatud nõuetele ja korrale.

Grupi suurus: 10 – 15 inimest.

Maksumus: 25 eurot.

Info ja registreerimine koolitused@hkhk.edu.ee,  tel 6661745 või kodulehelt.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.