Toiduhügieeni koolitus

Laen kaarti....

Kuupäev/kellaaeg
Date(s) - 16/01
15:00

Sündmuspaik
Haapsalu kutsehariduskeskus

Categories


Koolitaja: Lea Kiis, HKHK kutseõpetaja (fotol) ja toiduhügieeni koolitaja.

Sihtrühm: toidukäitlejad (kokad, abikokad, ettekandjad, teenindajad jpt)

Eesmärk: koolitus viiakse läbi vastavalt Toiduseadusele ja Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusele nr. 852/2004. Õppija omandab toidukäitlemiseks vajalikud hoiakud ja oskused. Lõpetajatele väljastatakse tunnistused.

Kursuse teemad ja väljund: toiduhügieeni põhimõisted. Mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid. Toiduainete kaudu levivad haigused, toidu füüsikalised, keemilised ja mikrobioloogilised ohud. Toidu säilitamise viisid. Enesekontrolli põhimõtete tutvustamine. Õigusaktid. Õppija mõistab õigusakte ning käitleb toiduaineid vastavalt seaduses kehtestatud nõuetele ja korrale.

Info ja registreerimine tel 6661745, koolitused@hkhk.edu.ee

Hind 25 eurot.

 

 

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.