Päästjad kustutasid Haapsalus kulupõlengut

Eile kell 18.37 teatati häirekeskusele tulekahjust Haapsalu linnas Tööstuse tänaval. Põles 30 m² kulu, mille päästjad kustutasid kell 18.51.

HIIUMAA

15. aprillil kell 16.39 teatati häirekeskusele tulekahjust Hiiumaa vallas Luguse külas. Lõkkest oli süttinud põlema umbes 40 x 50 suurune maa-ala. Päästjad likvideerisid põlengu 16.56.

JÄRVAMAA

15. aprillil

– kell 14.12 teatati häirekeskusele tulekahjust Paide linnas Kriilevälja külas. Lõkke tegemisest oli põlema süttinud metsaäärne põld. Tuli levis umbes 300 ruutmeetri suurusele alale ning päästjad kustutasid põlengu kell 14.39.

– kell 17. 48 teatati häirekeskusele tulekahjust Paide linnas Kirila külas. Põles 150 m² pinnast, mille päästjad kustutasid kell 18.03.

16. aprillil kell 02.01 teatati häirekeskusele, et põlema on süttinud prügimägi Türi vallas Roovere külas. Kell 5.56 suutsid päästjad maha saada suuremad leegid ning jätkati kustutustöödega. Põlema oli läinud olmejäätmete ladustamise ala. Kiirelt arenenud tulekahju levis umbes hektari suurusele maa-alale. Seda saadeti kustutama kõik Järvamaal valves olnud päästjad, lisaks Vändra komando mehed ja vabatahtlikud. Millest Väätsa prügilas tulekahju alguse sai, ei ole veel teada.

PÄRNUMAA

15. aprillil

– kell 12.32 teatati häirekeskusele maastikutulekahjust Pärnu linnas Lindi külas. Teatajate sõnutsi pole teada millest tekkis kulupõleng, kuid see levis kiirelt edasi ning inimesed seda enam ohjata ei suutnud. Tuli levis neljale hektarile ning päästjad kustutasid kulupõlengu päästevõimekusega ATV, UTV ning lisaks ka kululuudadega. Kustutustööd lõpetati kell 14.36.

– kell 20.10 teatati häirekeskusele, et Lääneranna vallas Hälvati külas põles teeäärne kulu. Põleng oli umbes 20 x 20 suurusel alal ning päästjad kustutasid selle kell 20.31.

16. aprillil kell 01.34 teatati häirekeskusele tulekahjust Pärnu linnas Papsaare külas. Põlema oli süttinud veeboiler ning elanikud suutsid tulekahju iseseisvalt kontrolli alla saada. Päästjad kontrollisid olukorra üle.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.