Eesti noorte laskmise meistrivõistlustelt tuli Haapsallu kolm medalit

Nädalavahetusel peeti kuni 14-aastaste (C-klass) Eesti noorte meistrivõistlusi laskmises. Järjekordselt võitsid täiskomplekti Haapsalu noorlaskurid. Eriti hea meel on, et auhinnalised kohad tulid viimase 10 aasta kõige tihedamas konkurentsis.

Kui osal spordialadel hakatakse antud vanuses lõpetama, siis laskmises on tegemist kõige noorema vanuserühmaga, mis alles alustab tõsist sporditegemist.

Vasakult: Mai-Liis Vikman, Mariin Sinimeri ja Karlis Lõps. F: Mati Seppi

Edukaimaks alaks oli meile spordipüstoli ringmärgi harjutus. Tüdrukute arvestuses lasi kindlalt ja võitis veenva eduga teiste ees kuldmedali Mariin Sinimeri 252 silmaga. Kaksikvõidu kindlustas meie tüdrukutele Mai-Liis Vikman, olles 237 silmaga teisel kohal.

Poiste ringmärgis võitis pronksmedali Karlis Lõps 243 silmaga. Temast ettepoole tulid Viljandi laskur Joosep Animägi 264 silmaga ja narvalane Oleg Poltev 254 silmaga. Meie poistest said Karl Robert Masing 230 silmaga neljanda ja Kaspar Tõnisson 199 silmaga kümnenda koha.

Õhupüstoli harjutuses 20 lasku jäi napilt ilma medalita Hendri-Eerik Reintal, kes pronksmedali laskuriga sai sama silma 167. Otsustavaks sai sisekümnete arv, mis pronksmedali võitnud viljandlasel oli 3 ja meie Hendri- Eerikul 2.

Karlis Lõps oli selles harjutuses 155 silmaga 7. kohal ja Raian Kleemann 152 silmaga 8. Tüdrukute konkurentsis sai parima koha Mai-Liis Vikman, olles 155 silmaga 8. kohal.

Püssi harjutuses 30 lasku lamades tuli Daniel Kuldmeri 244 silmaga 4. kohale.

Mati Seppi

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.