Haapsalus suitses sõiduauto salong, põleng hoiti ära

14. märtsil kell 15.47 teatati häirekeskusele tulekahjust Haapsalu linnas Tulbi tänaval. Päästjate saabudes tuli sõiduauto armatuuri alt suitsu, kohal olnud politsei ja omanik võtsid suurema tulekahju pulberkustutiga maha ning päästjad kustutasid tulekahju lõplikult veega.

Raplamaa

14. märtsil kell 17.27 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Rapla kesklinnas. Päästjad aitasid liiklusõnnetuses osalenud autojuhti kiirabi saabumiseni ning puhastasid tee liiklusõnnetuse tagajärgedest.

Jää on nõrgaks muutunud

Vaatamata kiiresti nõrgenevale jääle näeme veekogudel palju kalamehi. Tuletame meelde, et poorse ja tumedama jää kandevõime võib olla kuni 50 % väiksem, kui jää paksusest järeldada võiks. Samuti tuleb ettevaatlik olla pragunenud jääl, kõrkjate kasvukohtades, madalikel ja koolmekohtades, allikate juures, suudmekohtades, jõe kitsenemis- ja pöördekohtades ning laevateede läheduses.

Päästekomandod mõõdavad intensiivselt kalastajatele populaarsete siseveekogude jää paksust. Andmed kantakse Google kaardirakenduses avalikule Päästeameti jääkaardile. Päästeameti jääkaart on selleks, et anda inimestele infot jääolude kohta siseveekogudel ning juhtida tähelepanu jääolude muutumisega seotud ohtudele.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.