Eile Lääne-Nigulas põdrale otsa sõitnud autos sai viga kaks inimest

Eile kella 20.49 ajal oli liiklusõnnetus Lääne-Nigula vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla mnt 55. kilomeetril, kus 42-aastane naine juhtis sõiduautot BMW 318D ning sõitis otsa põdrale. Liiklusõnnetuse tagajärjel paiskus mootorsõiduk teelt välja vastu puud. Autojuht ja sõidukis viibinud 46-aastane mees toimetati SA Läänemaa haiglasse kontrolli. Põder hukkus.

Eile kella 04.50 paiku toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 106. kilomeetril, kus 43-aastane mees juhtis liinibussi Setra ja ebaõigelt valitud sõidukiiruse, tugeva küljetuule ja libeda tee tõttu, sõitis teelt välja kraavi. Kaks reisijat, 20-aastane naine ja 28-aastane mees, toimetati Pärnu Haiglasse.

Eile kella 11.59 paiku toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kaarli pst ja Toompuistee ristmikul, kus esialgsetel andmetel sõitis 53-aastane mees sõiduautoga Mercedes-Benz B170 ristmikule foori lubava tulega ja samal ajal sõitis tema juhitud sõidukile paremalt poolt külje pealt otsa sõiduauto Volkswagen Multivan, mida juhtis 49-aastane mees. Volkswagen sõitis ristmikule keelava fooritulega. Mercedes-Benzi juht toimetati AS Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 35 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.