Lääneranna vallas sai avariis viga 43-aastane naine

Eile kella 15 paiku oli liiklusõnnetus Lääneranna vallas Soovälja külas Pärnu-Lihula mnt 50,7. kilomeetril, kus 53-aastane naine sõitis sõiduautoga Ford Mondeo tagant otsa tema ees kiirust aeglustanud veokile Volvo FH, mida juhtis 50-aastane mees. Fordis viibinud 43-aastane naine toimetati Pärnu Haiglasse.

Eile kell 08.43 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski mnt 150 juures, kus esialgsetel andmetel sooritas 36-aastane mees sõidukiga Peugeot Partner vasakpööret ning auto põrkas kokku otse liikunud sõiduautoga Škoda Roomster, mida juhtis 43-aastane naine. Škoda juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 09.00 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski mnt 100 juures, kus esialgsetel andmetel ülekäigurajal keelava fooritulega sõiduteed ületanud 57-aastane naine sai löögi sõiduautolt Kia Creed, mida juhtis 25-aastane naine. Jalakäijale anti esmaabi ja ta lubati kodusele ravile. Täpsemad liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Täna kell 23.18 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Muuga tee ja Pärnamäe tee ristmikul, kus 33-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Touareg teelt välja. Juht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Täna kell 01.55 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Toompuiestee ja Luise tn ristmikul, kus esialgsetel andmetel sõitis 42-aastane mees sõiduautoga Opel Astra otsa peateel liikunud sõiduautole Škoda Octavia, mida juhtis 38-aastane naine. Saadud löögist paiskus Škoda vastu samas suunas liikunud sõiduautot BMW 325, mida juhtis 31-aastane mees. Škodas reisijatena viibinud 42-aastane mees ja 18-aastane naine toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.