Helle-Moonika Helme Maalehele: Kurb, kui meil on kõrval teised erakonnad, kellega ei ole võimalik riiki päästma minna

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esinumber Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa ringkonnas Helle-Moonika Helme ütleb Maalehele, et ta on kurb – pole ühtegi erakonda, kellega koos oleks võimalik riiki päästa.

EKRE valimisprogrammi ideed on seadnud nad olukorda, kus enamikul teistel erakondadel on keeruline pärast valimisi EKREga valitsust moodustada, kui see vajadus peaks tekkima. Keegi ei saa neid aga lõputult eirata, sest nad on selleks liiga mõjukad.

Väljavõte intervjuust:

Teile meeldiks olla ainuvalitseja?

Vaat need on sellised asjad, et kui ma räägin kõikidest nendest asjadest, mis peaks ära tegema, siis ma ei mõtle üldse mingitele positsioonidele. Ma lihtsalt tahan, et need asjad oleks ühel päeval tehtud. Et see elu olekski niimoodi! Ma ei mõtle selle peale, et… Kuidas ma seda siis ütlen? See on missioon, see ei ole ambitsioon minu jaoks.

Partneritega koos vaevalt et teie suursuguseid plaane saab ära teha?

Aga mul on tegelikult väga kahju, et kui meie, kes me tahame minna riiki päästma, et meil on kõrval need teised erakonnad, kellega ei ole võimalik riiki päästma minna! (Häälekalt) Miks nad siis üldse on?

Pikemalt loe Maalehest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.