Töötukassa tunnustas Haapsalu Tarbijate Ühistut ja osaühingut Ascare

Eesti Töötukassa tänas eelmise aasta parimaid tööandjaid ning koostööpartnereid ning kuulutas välja aasta alustava ettevõtja 2018.

Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja HTÜ kaubandusdirektor Piret Rüütel. F: Töötukassa

Läänemaa Aasta Tööandja 2018 on Haapsalu Tarbijate Ühistu. Haapsalu Tarbijate Ühistusse kuulub üheksa kauplust Lääne maakonnas, mis pakuvad tööd 140 inimesele. On töötajaid, kelle töövõime on vähenenud ning töötajate seas on ka palju pensionieas inimesi. Ettevõte paneb oma personali koolitamisele ja töökeskkonnale suurt rõhku. Seda, et tööandja oma töötajatest hoolib, näitab ka töötajate lojaalsus – tööjõu voolavus on väike.

Läänemaa Aasta Koostööpartner 2018 on Ascare OÜ. Ascare OÜ pakub töötukassa klientidele tööharjutuse võimalust – juhendatakse nii vähenenud töövõimega kui ka sotsiaalsete probleemidega töötukassa kliente. Inimeste paremale mõistmisele ja ühise keele leidmisele on kindlast kaasa aidanud ettevõtte juhi Ülle Karjase varasem töökogemus Läänemaa usaldustelefonis ja Läänemaa kriisiabikeskuses ning pikaaegne kogemus ohvriabi- ja nõustamisteenuste osutamisel.

Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ütles tänuüritusel tunnustuse saajatele: “Koostöö ja usalduseta ei saa midagi tehtud. Te olete teinud rohkem, kui igapäevaselt peaksite.”

Alustav ettevõtja 2018 on Kaie Eisler, kes sai töötukassa alustava ettevõtja toetust 2017. aasta suvel ja lõi ettevõtte MiuMed OÜ. MiuMed valmistab lemmikloomadele operatsioonijärgseid veste ja särke. Iga loomaomanik teab, kui keeruline on oma lemmikloomale pärast operatsiooni selgeks teha, miks tal plastmassist lambivari ümber pea peab olema. Kaie uskus, et on olemas parem lahendus – ja nii sündisidki MiuMedi loomade vestid ja särgid. MiuMed kasutab loomavestide tegemisel kangaid, mis on keskkonnasõbralikult ega kahjusta mingil moel kasutaja tervist. Olemas on erinevad mudelid nii suurtele kui ka väikestele kassidele ja koertele. Enamik Eesti loomakliinikutes müüakse MiuMedi veste ja nüüd käib võimaluste otsimine ekspordiks välisturgudele. Naine ütles auhinna kättesaamisel, et ta oli pikka aega teinud üht ja sama tööd ning tundis et vajab muutust.

Töötukassa tänas tööandjaid ja koostööpartnereid seitsmendat korda.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.