Liiklusinfo: Eile sai avariides kannatada kaheksa inimest

Eile kella 01.40 ajal toimus liiklusõnnetus Raplamaal Märjamaa vallas Rapla-Märjamaa tee 18. kilomeetril, kus 45-aastane mees ei valinud veoautoga Scania FH12 teeoludele vastavat sõidukiirust ja kaotas sõiduki üle kontrolli, mille tulemusel paiskus veoauto külili. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 11.10 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Vinni vallas Ulvi mõisa tee 0,1. kilomeetril, kus teadmata juht kaotas sõiduautoga Toyota Hilux sõiduki üle kontrolli ja sõitis teelt välja vastu puud. Juht lahkus sündmuskohalt. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada sõidukis kaasreisijana viibinud 34-aastane mees, kes pöördus ise Rakvere Haiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 14.33 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Lastekodu tn 10 juures, kus 33-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi A6 Allroad otsa teeservas peatunud sõiduautole Toyota Corolla, mida juhtis 61-aastane mees. Toyota juht väljus sõidukist ning Audi jätkas liikumist nii, et juht jäi kahe sõiduki vahele. Toyota juht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kella 16.21 ajal toimus liiklusõnnetus Võru vallas Rõssa külas Niitsiku-Võmmorski tee 6. kilomeetril, kus 58-aastane mees sõitis veoauto Scania R 440 ja haagisega Carnehl CHKS kiilasjää tõttu teelt välja kraavi. Juht toimetati Lõuna-Eesti Haiglasse.

Eile kella 16.30 ajal oli liiklusõnnetus Jõhvis Tartu mnt 15b juures, kus 24-aastane mees sõitis sõiduautoga Suzuki Liana otsa sõidu teel liikunud 76-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse. Liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 18.48 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Uus tn 9 juures, kus 4-aastane tüdruk astus kõnniteelt sõiduteele ja sai löögi sõiduautolt Volkswagen Passat, mida juhtis 28-aastane naine. Tüdruk toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kella 21.13 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas A.H.Tammsaare tee 59 juures, kus 42-aastane naine sõitis sõiduautoga Volvo XC70 tagant otsa sõiduautole Toyota Corolla, mida juhtis 33-aastane naine. Saadud löögist paiskus Toyota tagant otsa sõiduautole Opel Insignia Sports Tourer, mida juhtis 38-aastane mees. Saadus löögist paiskus Opel omakorda otsa sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 52-aastane mees. Volvo ja Toyota juhid toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 3 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Detsembrist on talverehvid kohustuslikud. Kuid talverehvid ükski ei aita talvistel teedel püsida. Lisaks tuleb hoida pikivahet ja sõita kiirusel, mis on teeoludele vastavad.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.