Lääneranna vallas sai sõidukijuht viga

Eile kell 13.47 toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Lääneranna vallas Karuse-Kalli maantee 2. kilomeetril, kus sõiduautot Volkswagen Passat juhtinud 55-aastane naine kaotas libeda tee tõttu sõiduki üle kontrolli, sõitis vasakule teelt välja ning sõiduk rullus üle katuse. Sõiduki juht toimetati Haapsalu Haiglasse.

Eile kell 04.40 toimus liiklusõnnetus Võru linnas Jüri ja Piiri tänavate ristmikul, kus tänavahooldussõidukit Volvo FM9 juhtinud 62-aastane mees ei andnud peateele sõites teed sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 43-aastane naine. Toyota juht toimetati Võru Haiglasse kontrolli.

Eile kella 13.25 paiku toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Haljala vallas Haljala-Käsmu mnt 18. kilomeetril, kus alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 46-aastane mees sõitis sõiduautoga Saab 9-3 teelt välja kraavi. Juht toimetati Rakvere Haiglasse kontrolli.

Eile kell 15.45 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pikri tn 10 juures, kus mööda õuealateed liikunud 36-aastase mehe juhitud sõidukile Toyota Proace astus ette jalakäija, 65-aastane naine. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kell 16.00 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kadaka tee 56A juures, kus 24-aastane mees sõitis kaubikuga Opel Movano foori keelavat tuld eirates otsa vasakpöördel olnud sõiduautole Saab 900, mida juhtis 27-aastane mees. Saabis viibinud 59-astane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 21.22 toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Jõhvi vallas Jõhvi-Tartu-Valga mnt 5. kilomeetril, kus seni tuvastamata juht sõitis sõiduautoga Audi A6 külje pealt otsa peateel liikunud bussile SOR C9.5, mida juhtis 61-astane mees. Bussis viibinud 36-aastane naine ja 39-aastane mees toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse. Audi A6 juht lahkus sündmuskohalt.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.