Hara külas sõitis auto kraavi

3. detsembril kell 20.20 teatati Häirekeskusele liiklusõnnetusest Lääne-Nigula vallas Hara külas, kus teataja oli sõitnud autoga kraavi. Päästjad aitasid auto kraavist välja ning eemaldasid autol süttimisohu.

Päästeamet hoiatab, et esimeste külmadega veekogudele tekkinud jää on veel väga õhuke ning ei kanna! Kutsume inimesi üles ettevaatlikkusele ja tähelepanelikkusele veekogude ääres viibimisel. Lapsevanematel palume rääkida kodus üle hapra jääga seonduvad riskid ning hoida oma lastel silm peal. Igal aastal toimub õhukesest jääst läbivajumisi, eriti laste ja kalameestega. Kalameestele tuletab päästeamet meelde, et esimese jääga püütud kalad ei kaalu üles elu ja tervisega riskimist. Inimest kandev jää on vähemalt 10 sentimeetri paksune, sellest õhemale jääle minna ei tohi.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.