Haapsalu maanteel teelt välja sõitnud autos sai viga juht ja laps

Eile kell 15.17 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Ääsmäe – Haapsalu – Rohuküla maantee 32. kilomeetril, kus sõiduautot Seat Altea juhtinud 29-aasatne naine kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis lauges paremkurvis teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse ning sõidukis kaasreisijana viibinud 4-aastane poiss Tallinna Lastehaiglasse.

Eile kell 10.05 toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Olgina alevikus Saekaatri tn 2 juures, kus sõiduteed ületanud jalakäija, 51-aastane mees sai löögi sõidukilt Mercedes Benz Sprinter, mida juhtis 27-aastane mees. Jalakäija toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

Eile kell 14.14 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Tallinn – Narva maantee 63. kilomeetril, kus 35-aastane naine sooritas sõiduautoga Toyota Yaris möödasõitu haagisega veoautost Volvo FM, mida juhtis 49-aastane mees. Toyota juht kaotas sõiduauto üle kontrolli ning sõiduk paiskus vastu veoki haagist. Toyota juht ja sõidukis viibinud 1-kuune poiss toimetati Rakvere Haiglasse.

Eile kell 16.20 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Tori vallas Pärnu – Rakvere – Sõmeru tee 14. kilomeetril, kus 25-aastane naine sõitis sõiduautoga Volkswagen Golf tagant otsa sõiduautole Opel Vectra Caravan, mida juhtis 45-aastane naine. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Opel omakorda otsa poolhaagisega veoautole Renault Magnum, mida juhtis 58-aastane mees. Opeli juht toimetati Pärnu haiglasse kontrolli.

Eile kella 17.35 ajal toimus liiklusõnnetus Järvamaal Järva vallas Kaalepi – Lehtmetsa maantee 15. kilomeetril, kus 69-aastane mees pukseeris sõiduautoga Volkswagen Passat Variant sõiduautot Volvo 850, mida juhtis 53-aastane naine. Pukseeritaval sõiduautol Volvo 850 tekkis pidurdamisel külglibisemine, sõiduk kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Volvo V70, mida juhtis 22-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Volvo V70 vasakule teelt välja kraavi. Volvo V70 juht ja kaasreisija, 38-aastane mees toimetati Järvamaa Haiglasse kontrolli. Volvo 850 juht ja kaasreisija, 56-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 21.01 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Tartu mnt ja Peterburi tee ristmikul, kus keelavat punast foorituld eiranud 36-aastane mees sõitis sõiduautoga Škoda Superb vasakpööret sooritades ette sõiduautole Lexus RX350, mida juhtis 41-aastane mees. Škoda juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 9 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Politsei tuletab jalakäijatele meelde, et maanteel tuleb kõndida vasakus teeservas, sest nii näeb vastutulevaid sõidukeid. Aga selleks, et sõidukijuht jalakäijat märkaks, tuleb üleriiete külge kinnitada helkurid või teha end muul moel nähtavaks. Politsei soovitab kasutada mitut helkurit ja lisaks mõnd muud valgusallikat.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.