Lääne-Nigulas sõitis auto vastu puud, juht sai viga

Eile kella 16.05 ajal oli liiklusõnnetus Lääne-Nigula vallas Keila-Haapsalu mnt 66. kilomeetril, kus 24-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi A6 teelt välja vastu puud. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 12.02 ajal oli liiklusõnnetus Kuressaares Pihtla tee 24 juures, kus 36-aastame mees sõitis sõiduautoga Subaru Forester tanklast välja ning ei märganud kõnniteel liikunud jalgratturit, 31-aastast naist ja toimus kokkupõrge. Jalgrattur toimetati Kuressaare Haiglasse.

Eile kella 15 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tartu mnt ja Odra tn ristmikul, kus 56-aastane mees sooritas liinibussiga MAN Lions City vasakpööret ja bussis kukkus alkoholijoobes reisija, 60-aastane mees. Reisija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kella 17 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski mnt 82H juures, kus 39-aastane naine sõitis sõiduautoga Audi A4 Avant otsa teepiiretele ja reklaamtahvlile. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 19 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Pimedus, külmakraadid ja sademed muudavad liiklejate elu raskeks. Politsei palub, et sõidukiomanikud vahetaksid esimesel võimalusel suverehvid talviste vastu ning vaataksid üle, kas sõiduki kojamehed ja tuled on seisukorras, mis lubab lume ja pimeduse vastu täisvõimsusel võidelda. Ka autojuht on jalakäija, seega peab iga liikleja küljes rippuma vähemalt üks helkur.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.