SEE Teatris hakatakse sporti tegema – laupäeval peetakse Mölkky sisevõistlusi

Laupäeval, 27. oktoobril toimuvad SEE Teatris lahtised sisevõistlused Mölkky mängus. Kell 12 on kogunemine, seejärel registreerimine, mängu tutvustus ja demonstratsioonvõistlus. Kell 13 läheb päris võistluseks.

Mäng sobib kõikidele vanusegruppidele olenemata soost. Omakeskis oleme SEE Teatris Mölkkyt mänginud juba üle 10 aasta, aga ainult oma lõbuks. Nüüd on plaan moodustada päris spordiklubi ja hakata regulaarselt korraldama Mölkky võistlusi. Oma parimate võistlejatega tahame osa võtta ka Eesti meistrivõistlustest.

Mölkky on lihtne, kuid sportlikku hasarti pakkuv täpsusviskemäng. Võistkonnad saab teha just sellised nagu tahtmine ja
võimalused on – lapselaps vanaisaga ämma ja väimehe vastu või firma suvepäevadel ülemused töötajate vastu.

Mölkky on meeldiv ajaviitemäng, mis ühendab kiiresti seltskonnad, tähtis on tahtmine ja mängusoov. Nii nagu igal spordialal, peetakse ka Mölkky maailmameistrivõistlusi, Eesti meistrivõistlusi jms. Kui tunned huvi Mölkky vastu ning tahad
ühendada spordi meeldiva ajaviitega, tule ja tee tutvust ning löö kaasa!

Info 56489016, 55521925, info@seeteater.ee, FB: seeteater, www.molkky.ee

SEE Teater

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.