Lääneranna vallas sai viga autoga teelt välja sõitnud mees

Eile kella 14.55 paiku sõitis 29-aastane mees Lääneranna vallas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee 42. kilomeetril haagisega veoautoga Scania R420 vasaku esirehvi purunemise tõttu vasakule teelt välja ja paiskus külili. Kiirabi toimetas juhi Pärnu Haiglasse.

Eile kell 07.25 teatati, et 68-aastane mees sõitis Harjumaal Maardus Muuga teel bussiga Volvo B12M paremale teelt välja, et vältida kokkupõrget vastassuunas liikuva ja möödasõitu sooritava sõiduautoga Mercedes-Benz E220, mille juht on tuvastamisel. Bussijuht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kella 11.30 ajal sõitis 81-aastane mees Sillamäel Kesk tänaval sõiduautoga Audi A6 otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 76-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

Eile kell 14.58 teatati, et 40-aastane mees alustas Tallinnas Peterburi tee viaduktil Tartu maantee 86 juures reastumist esimeselt sõidurajalt teisele. Reastumise tagajärjel põrkas veoauto kokku teisel sõidurajal samas suunas liikunud sõiduautoga Honda Civic, mida juhtis 33-aastane naine. Honda juht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 17.17 teatati, et 41-aastane naine hakkas Harjumaal Jägala-Käravete maantee esimesel kilomeetril mootorrattaga Yamaha kiirendusrajalt reastuma vasakule ja sõitis otsa kõrval reas otse sõitnud sõiduautole Mercedes-Benz E350, mida juhtis 41-aastane naine. Kokkupõrke tagajärjel paiskus mootorratas külili. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Täpsemad liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 20.43 teatati, et 29-aastane mees pidurdas Tallinnas Kopli tänaval sõiduautoga Audi A6 ülekäiguraja ees, mistõttu sõitis Audile jalgrattaga tagant otsa 24-aastane mees. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 13 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.