Comedy Estonia sügistuur jõuab 22. novembril Haapsallu

Comedy Estonia tuleb selle aasta sügisel taas lavadele uhiuue sügistuuriga “Stand-Up on siin”. Kokku külastatakse tuuri vältel kümneid Eestimaa paiku, Haapsallu jõutakse 22. novembril.

F: Comedy Estonia

Naljad, mida inimesed show jooksul kuulevad, on kõik Comedy Estonia koomikute poolt kirjutatud originaalmaterjal ning mitte Google Tõlkega maha viksitud välismaa koomikute palad. Öeldakse, et näitlemine on professionaalne valetamine, aga stand-up on võimendatud siirus. See on dialoog publikuga ning rääkida võib kõigest, peaasi et see naljakas oleks.

Laval olles saab koomik astuda mõneks minutiks tavaelust välja hoopis omaette maailma. See on intensiivne ja sõltuvust tekitav kogemus. Aga peamine argument on see, et see kõik, mida ühel Comedy Estonia show´l õhtu jooksul lava peal nähakse ja kuuldakse on marunaljakas, mõtlemapanev ja meeldejääv.

“Stand-up on siin” alustab 30. septembril Tartust, liigub edasi Tallinnasse, Põlvasse, Jõhvi, Arukülla, Jõgevale, Pärnusse, Valka, Türile, Tõrvasse, Vändrasse, Haapsallu, Kuressaarde, Märjamaale, Võrru, Keilasse ja Viljandisse.

Eelmisel aastal tuli Comedy Estonia välja tuuriga “See on Stand-Up” ning tutvustas eestlastele stand-upi just sellel viisil nagu kogu ülejäänud maailm seda teab. Selle aastane sügistuur “Stand-Up on siin” tähendabki, et Comedy Estonia koomikud toovad stand-up’i kõigile lähemale ning istutavad selle naerupisiku veel rohkematesse inimestesse üle Eesti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.