Politsei otsib meest, kes osales Haapsalus jalgrattaõnnetuses

Eile kell 16.10 teatati, et alkoholijoobes 39-aastane mees sooritas jalgrattaga Haapsalu linnas Tallinna maanteel kergliiklusteel möödasõidu enda ees jalgrattal liikunud 62-aastasest naisest. Pärast möödasõidu sooritamist keeras mees möödasõidetavale ette. Kokkupõrke tulemusel naine kukkus ning sai raskeid kehavigastusi. Naine toimetati Läänemaa haiglasse.

Politsel on põhjust arvata, et naise kõrval sõitis samas suunas veel üks jalgrattur, mees. Temagi kukkus pärast kolmanda ratturi poolt ette sõitmist, aga tõusis siis püsti ja sõitis edasi.

Politsei palub sel ratturil anda endast märku. Samuti palub politsei kõigil inimestel, kes õnnetust pealt nägid, võtta ühendust Haapsalu politseijaoskonnaga telefonil 4732845 / 58550447 või kirjutada aadressil andrus.kleeman@politsei.ee.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.