Hiiumaal hukkus liiklusõnnetuses 60-aastane mees

Eile kell 15.16 teatati liiklusõnnetusest Heltermaa-Kärdla-Luidja maantee 31. kilomeetril, kus põrkasid kokku traktor ja sõiduauto. Õnnetuses sai viga sõiduautos kaasreisijana viibinud 60-aastane mees, kes suri mõned tunnid hiljem haiglas.

Esialgsetel andmetel hakkas traktor, mida juhtis 25-aastane mees, tegema vasakpööret peateelt kõrvalteele, kui põrkas seni teadmata põhjustel kokku sõiduautoga Suzuki, mida juhtis 63-aastane mees.

Sõiduautos juhi kõrval viibinud 60-aastane mees jäi õnnetuse tagajärjel deformeerunud autosse kinni. Päästjad aitasid mehe autost välja ning seejärel viisid meedikud ta haiglasse. Mõned tunnid hiljem teatati haiglast, et mehe elu ei õnnestunud päästa ning ta suri saadud vigastustesse. Sõiduauto juht ja traktori juht õnnetuses viga ei saanud. Kõik juhid olid kained.

Õnnetuspaigas on lubatud kiirus 90 km/h, sirgel teelõigul oli tee kuiv ja nähtavus hea. Kõik õnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus. Politsei avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.