13. Haapsalu triatloni võitis kolmandat aastat järjest Timmo Jeret

Pühapäeval peeti 28-kraadises kuumuses 13. Haapsalu triatlon. Korraldajaklubi JK Paralepa jaoks oli see kümnendaks korraks võistlust läbi viia, seega tähistati väikest juubelit.

Kell üks päeval rivistus Vasikaholmi rannas stardijoonele 63 triatleeti, kelle seas ka neli võistkonnavõistlusest osavõtjat ja rahvatriatlon võis alata.

Meeste arvestuses oli tiitlit kaitsma tulnud Timmo Jeret (Veloteek). Tänavu Eesti triatloni meistrivõistlustel poolpikal distantsil pronksi võitnud Jeret väljus pärast ujumist veest kaheksandana, kuid rattasõidus polnud endisele jalgratturile vastast ja nii läks liider jooksudistantsile juba turvalise edumaaga.

Timmo Jeret võitjana finišis. F: Kadi Saviir

Finišis näitas kell kolmandat aastat järjest võidutsenud Jereti lõpuajaks 54.18. Kolm minutit hiljem, ajaga 57.19, lõpetas teisena Sander Hernes, kolmandaks tuli 57.50ga Marek Nõmm.

Naiste konkurentsis ei olnud vastast Dagmar Samonile, kelle lõpuajaks märgiti 1:12.09. Üldarvestuse teise koha pälvis 1:14.34ga N40 vanuseklassi võitja Livian Laaneots. Kolmas oli samuti N40 vanuseklassis võistelnud Prorunneri esindaja Tiia Riis, saades lõppajaks 1:16.14.

Võistkonnavõistluses kaitses tiitlit korraldajaklubi JK Paralepa esindus koosseisus Mikk Bauer, Üllar Petrovitš, Agu Lehemaa. Võitjavõistkond oli finišijoonel 58.26ga. Teine oli 1:03.00ga Viimase Sekundi Panga võistkond, kuhu kuulusid Virge Tiik, Simmo Kahem ja Jarmo Lempe. Viimasena mahtus poodiumile distantsi 1:07.42ga läbinud Veloteegi võistkond, keda esindasid Kalevi Jeret, Janar Jermakov ja Sven Vene.

Traditsiooniliselt peeti ka lastetriatlon, kus startis 16 väikest sportlast. Tütarlaste konkurentsis tõusis poodiumi kõrgeimale astmele Annabel Laiva 21CC Triatloniklubist, võitja ajaks märgiti 7.34. Teisena lõpetas raja 7.51ga läbinud suusaklubi Sula kasvandik Karen Loorens. Kolmas oli 7.59ga Meri-Lill Plagnaud.

Poiste seas võttis 8.14ga võidu KoMo klubi esindaja Aaron Parker Järveoja, talle järgnesid Raul Liivlaid ja Sten Jonas Hein (JK Kratid) aegadega vastavalt 8.47 ja 9.09.

Hoolimata kuumast ilmast jõudsid pea kõik stardis olnud võistlejad finišisse, võistluse katkestas vaid kaks sportlast.

http://www.paralepa.ee/haapsalutriatlon

http://www.championchip.ee/results

Jaan Saviir

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.