Haapsalus tehakse suvel taas tasuta linnaekskursioone

Sel suvel toimuvad taas tasuta linnaekskursioonid Haapsalus. Tasuta linnaekskursioonide eesmärk on täiustada turistide külastuskogemust ning täiendada külastajate teadmisi.

“See on lisandväärtus kõikidele Läänemaa turistidele ning majutusettevõtted saavad seda ühe tegevusena oma külalistele välja pakkuda. Oodatud on ka kõik kohalikud elanikud, sest meie giidid teavad Haapsalu linna kohta rääkida nii mõndagi, mida ka enamik kohalike ei tea,” lausus Läänemaa Turismi juhataja Annika Mändla.

Tasuta linnaekskursioonide projekt toimub juba viiendat aastat ning eelnevatel aastatel on huvi olnud suur. Kõige rohkem osaletakse eesti- ja soome keelsetel ekskursioonidel.

Linnaekskursioonid toimuvad viie nädala jooksul. Esimene ekskursioon oli 4. juulil ning viimane on 3. augustil. Kolmapäeviti on ekskursioonid inglise- ja soome keeles ning reedeti eesti- ja vene keeles. Ekskursioonid algavad kell 17 Haapsalu Turismiinfokeskuse eest.

Tasuta linnaekskursioonide projekti koordineerib Läänemaa Turism, ekskursioone viivad läbi Läänemaa Giidide Ühingu giidid ning projekti rahastavad Haapsalu linn, SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid, Fra Mare Thalasso Spa Hotel, Spaahotell Laine, Baltic Hotel Promenaadi ja Päeva Villa.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.