Politsei: Uuemõisas poes käinud mees jättis alkoholi ja toidukauba eest tasumata

Eile sai politsei teate, et Uuemõisas Tallinna maanteel asuvast kauplusest võttis 27-aastane mees erinevaid alkohoolseid jooke ja toidukaupa, möödudes kassast nende eest tasumata. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

25. juunil sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas Vaisi külas asuva talu lukustatud kuurist varastati tabaluku lahtikeeramise teel mullafrees ja 10-liitrine plastmasskanister bensiiniga. Vargusega tekitatud varaline kahju on 354 eurot.

25. juunil sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas asuvast talust varastati vaba juurdepääsu teel paadimootor, sülearvuti Dell ning mootorsaed Husqvarna ja HPG. Vargusega tekitati varalist kahju ligi 1680 eurot.

25. juunil sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas Vaisi külas asuva talu hoovist on ära võetud sõiduauto Peugeot koos selles olnud esemetega. Esialgne tekitatud varaline kahju on ligi 2516 eurot.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.