Evald Okase muuseumi avatakse 3. juulil Antti Ojala isikunäitus

Teisipäeval, 3. juulil kell 17 avatakse Evald Okase muuseumis Antti Ojala isikunäitus. See on läbilõge maalikunstniku mitmekülgsest loomingust.

Antti Ojala maal.

Antti Ojala (s 1935) on soome maalikunstnik, kes viljeleb sümbolistlikku ekspressiivset maalikunsti ja on tegutsenud aktiivselt juba 55 aastat Soome kunstimaastikul. Ta on teinud selle aja jooksul järjepidevalt isikunätusi ning esinenud isikunäitustel nii Soomes kui ka mujal maailmas. Ta on Soome Maalikunstnike Liidu (Suomen Taidemaalariliitto) liige ning võitnud mitmeid preemiaid, sh Soome Kunstiühingu (Suomen Taideyhdistys) autasu. Tema töid on kollektsioneerinud Kaasaegse kunsti muuseum Kiasma, Sara Hildeni kunstimuuseum, Oulu kunstimuuseum, Soome parlament, Helsingi linn jt. Nätuse korraldaja on Mara Ljutjuk.

Näitust saab külastada 22. juulini.

Muuseumi suvine kunstiprogramm kestab 9. septembrini. Sel perioodil toob muuseum Haapsalu kultuuriellu Evald Okase loomingu kõrval mitmeid põnevaid näituseid ning pakub kunstikursustel osalemise võimalust lastele ja täiskasvanutele.

Evald Okase muuseum Haapsalus jääb avatuks 9. septembrini T-P kell 12-18.

Tutvu muuseumi suvise programmiga SIIN.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.