Vormsi koolimaja hoovist varastati tööriistu

Eile teatati, et ajavahemikul 5.-6. juuni on Vormsil sisse tungitud koolimaja hoovis asuvale juurdeehituse platsile ja varastatud sealt gaasinaelapüss ja akulöökkruvikeeraja. Vargusega tekitati varalist kahju 550 eurot.

Pärnumaa

21. juunil sai politsei teate, et Pärnus Ranna puiesteel asuvas meelelahutusasutuses lõi 25-aastane naine rusikaga 30-aastast naist, kes sai viga.

21. juunil sai politsei teate, et Pärnus Papiniidu tänaval ähvardas 34-aastane mees oma 30-aastast endist elukaaslast.

Raplamaa

21. juunil sai politsei teate, et Kehtna vallas Eidapere alevikus Tiigi tänaval lõi 29-aastane mees 22-aastast naist, kes sai viga. Samuti lõi mees 19-aastast meest, kellele põhjustas füüsilist valu. 29-aastane mees peeti kahtlustatavana kinni.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.