Haapsalu linn premeeris EMil hästi esinenud vehklejaid ja treenereid

Haapsalu linnavalitsus otsustas tänasel istungil premeerida Serbias Novi Sadis peetud epeevehklemise Euroopa meistrivõistlustel võitnud Haapsalu taustaga sportlasi ja nende treenereid.

Reservfondist eraldati 2000-eurone preemia Haapsalusse sisse kirjutatud sportlasele Katrina Lehisele ning 1000 eurot tema treenerile Helen Nelis-Naukasele. Haapsalust pärit sportlast Kristina Kuuske ning tema treenerit Nikolai Novosjolovit premeeriti 500 euroga.

Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul näitas Lehis, mis puust ta tehtud on. “Katrina saavutus on sedavõrd hinnalisem, et ta suutis toime tulla lisapingetega, mis olid põhjustatud segadustega Euroopa meistrivõistlustele saamisel,” lisas Sukles.

Tõnu Parbus

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.