Suvised kirjandussündmused lasteraamatukogus tulevad taas

Suvised kirjandussündmused toimuvad Haapsalu lasteraamatukogus traditsiooniliselt läbi terve suvevaheaja ja erandiks ei ole ka tänavune aasta. Esimene jutu-, mängu- ja meisterdamistund on juba 20. juunil kell 11 lasteraamatukogu Iloni Aias.

Suvi Lasteraamatukogu Iloni Aias hooaja avamine möödunud suvel. F: Liina Valdre
Lasteraamatukogu Iloni Aias hooaja avamine möödunud suvel. F: Liina Valdre

Alates 20. juunist kuni 22. augustini korraldab Haapsalu lasteraamatukogu igal kolmapäeval üritusi, kus tutvustame lastele uuemat ja vanemat, eesti ja välismaa lastekirjandust, mille juurde kuulub ka lugude jutustamine, mängimine ja meisterdamine.

Kuigi paljud Haapsalu lapsed lähevad pärast kooli lõppu suveks maale puhkama, siis sugugi mitte kõigil ei ole seda luksust ning suurem osa suvest tuleb linnas veeta. Lisaks on hulk lapsi üle Eesti siin Haapsalus oma vanavanemate hoole all või terve perega puhkamas ja ka neile soovime raamatukogu lasteosakonnas tegevust pakkuda.

Suvised üritused lasteraamatukogus on kujunenud omamoodi kohtumispaigaks Haapsalus suvitavatele lastele, kes kohtuvad siin juba varasemate sõpradega või leiavad siit uusi.

Jutu-, mängu- ja meisterdamistunnid on kõigile huvilistele tasuta.

Liina Valdre

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.