Läänemaa JK noored pidasid sõprusmänge

Sel nädalal oli Läänemaa Jalgpalliklubi noortel võimalus võõrustada Haapsalus kahe pealinna klubi eakaaslaseid.

Kolmapäeval oli sõpruskohtumine 2006. sünniaastaga lastel, kelle mängupartneriks JK Augur. Omavahelise kokkusaamise mõte tekkis asjaolust, et Läänemaa võistkonnaga liitus sügisest Tallinnast Noarootsi kolinud Tristan Liias. Kahtlemata väga hea täiendus kogenud väravavahi näol kohalikule klubile. Endised klubikaaslased soovisid kohtuda oma eksliikme uue võistkonnaga. Nii sõprusmäng teoks saigi.

Läänemaa JK ja Auguri meeskonnad. F: Elen Kuli

Mängiti Eesti noorte meistrivõistluste reeglite järgi 2×30 minutit. Seisuks 7:1 külaliste kasuks. Mäng kujunes küll selliseks, mis ei näidanud kummagi võiskonna tegelikku taset, kuid selline see jalgpall on. Auguri treener Ludvig Tasane ütles, et on sündmusi ja tegevusi, mille väärtused on numbritest palju olulisemad.

Pärast mängu oli vahva ühine piknik, kus osalesid ka vanemad.

JK Augur (06) osaleb Eesti noorte meistrivõistluste U13 vanuseklassi A-tasandi I alagrupis. Kümne mänguga on kogutud 13 punkti, millega ollakse kuue võistkonna arvestuses kolmandal kohal. Saadud on 4 võitu, 1 viik ja 5 kaotust.

Läänemaa JK(06) mängib U13 B-tasandi VIII alagrupis. Võistkonnal on 6 võitu, 1 viik ja 1 kaotus. Kokku 19 punkti, mis annab hooaja esimese poole lõpuks üheksa võistkonna seas teise positsiooni. Võistkonna treener Aavo Tomingas on oma mängijate sooritustega väljakul üldjuhul rahule jäänud.

Läänemaa JK ja FC Flora meeskonnad. F: Bert Rotberg

Neljapäeval kohtusid linnastaadioni murul Läänemaa JK ja FC Flora 2009 poisid. Eesti esiklubi pidas oma lastega Haapsalus 3-päevast treeninglaagrit, mille raames sõprusmäng teoks sai.

Pealinlastel oli 18 mängijat, kes kaheks võistkonnaks jagati. Kokku mängiti 5×15 minutit. Seisuks sel korral 11:2 kohalike kasuks. Kõige olulisem oli siiski võimalus mängupraktikat saada. Seda annabki kõige paremini mängimine nn reaalse vastasega.

Lastel oli rõõm kohtuda ka aeg-ajalt Läänemaa laste treeningutes osaleva, FC Floras treenerina tegutseva Bert Rotbergiga, kes mängijana Läänemaa Jalgpalliklubi teises liigas palliva esindusmeeskonna kapteniks.

Sellised sõprusmängud on väga hinnatud nii laste kui treenerite seas ning kindlasti tekib suve jooksul uusi võimalusi neid pidada.

Triin Vellemäe
Läänemaa JK

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.