Haapsalus sai viga 52-aastane jalgrattur

Eile kella 18.20 paiku oli liiklusõnnetus Haapsalu linnas Tamme ja Sireli tn ristmikul, kus jalgratast juhtinud alkoholijoobe tunnustega 52-aastane mees ületas sõiduteed diagonaalis ja põrkas keset sõiduteed kokku 19-aastase naise juhitud sõiduautoga Peugeot Expert. Kiirabi toimetas jalgratturi Läänemaa Haiglasse.

Eile kella 11.28 paiku toimus liiklusõnnetus Võru vallas Võlsi külas Kubja tee 34 juures, kus 56-aastane mees sooritas sõiduautoga Volkswagen Passat vasakpööret ja ei lasknud läbi otse vastu liikunud kaubikut Ford Transit, mida juhtis 41-aastane mees ning sõidukite vahel toimus kokkupõrge. Kiirabi toimetas Fordi juhi Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

Eile kella 14.30 paiku oli liiklusõnnetus Ida-Viru maakonnas Sillamäel Tallinna maantee 9 juures, kus sõiduautot Ford Mondeo juhtinud 75-aastane mees sõitis kõrvalteelt peateele ja põrkas kokku seal liikunud veoautoga Scania, mida juhtis 30-aastane mees. Fordi juht toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.