Haapsalu võimlejad osalesid Tallinna Võimlemispeol

3. juunil peeti 19. Tallinna Võimlemispidu “Need värvid”, mis tõi Pirita velotrekile üle 2200 võimleja üle kogu Eesti ning 4000 pealtvaataja. Teiste seas olid peol esindatud Haapsalu võimlejate kaks kollektiivi: naisvõimlejad Anželika Murik juhendamisel ja 1.-3. klassi võimlejad Sirle Nekraši juhendamisel.

Haapsalu võimlejad.

Kokku esitati võimlemispeol 9 kava, mis olid inspireeritud eri emotsioonidest ehk värvidest. Nii said tuhanded pealtvaatajad näha rõõmul, kurbusel, hirmul ja paljudel teistel emotsioonidel põhinevaid kavasid.

“Me päevad koosnevad nii paljudest erinevatest emotsioonidest ja just sellised hetked annavad meie elule kordumatu ja meeldejääva värvi. Loodan, et tänane võimlemispidu pakkus positiivseid emotsioone ja meeldejäävaid hetki nii osalejatele kui pealtvaatajatele,” rääkis pealavastaja Avelin Kalvik.

Pidu päädis ühise, selle aasta võimlemispeo nimelise kavaga “Need värvid”, mida esitasid kõik 2227 võimlemispeol osalejat.

Võimlemispidu on järelvaadatav siit.

Sirle Nekraš

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.