Rehabilitatsioonikeskuses on beebibuum – pooleteise aastaga on keskuse töötajail sündinud 10 last

Sel aastal tähistab Haapsalu Neuroloogiline Rehabilitatsioonikeskus lastekaitsepäeva teisiti. Viimase pooleteise aasta jooksul on HNRK töötajate peredesse sündinud 10 beebit. Seda on rohkem kui eales varem. Täna kell 11 õnnitleme sel aastal sündinud viit värsket ilmakodanikku ja nende vanemaid.

Meil on hea meel, et lastel ja vanematel läheb hästi ja nad on rõõmsad ning valmis uuteks väljakutseteks, mida maailm neile pakub. Uute ilmakodanike tervitamine on HNRK aastatepikkune traditsioon. Käesolev aasta on tavapärasest erinev, kuna korraga on vastu võtta ebatraditsiooniliselt suur hulk beebisid.

Sel aastal oma 60. juubelit tähistava organisatsiooni töötajate peredes kasvab 63 alla 14 aastast last. Taastusravihaiglas töötab kokku 151 inimest, kelle keskmine vanus on 45,3 aastat. Lapsehoolduspuhkusel on kokku 13 töötajat.

HNRK on Haapsalu üks suurimaid tööandjaid. Märkimisväärne hulk uutest töötajatest on siiakanti sisserännanud ning mitmed neist ka tänaste päevakangelaste vanemad. HNRK-l on hea meel panustada siinse piirkonna arengutesse demograafilisest vaatevinklist.

Lisaks toimub HNRK-s lastekaitse päeva raames mitmeid toredaid ettevõtmisi ka ravil viibivatele väikestele patsientidele.

Priit Eelmäe
HNRK juhatuse esimees

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.