Läänemaal sai kahes liiklusõnnetuses viga kolm inimest

Eile kell 14.07 sõitis 30-aastane mees Lääne-Nigula vallas Taebla-Kullamaa tee 4. kilomeetril sõiduautoga Volvo XC90 ette peateel liikunud sõiduautole Peugeot Partner, mida juhtis 59-aastane mees. Peugeot juht toimetati Läänemaa haiglasse.

Eile kella 18.50 ajal kaldus 25-aastane mees Rohukülas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 80. kilomeetril kaubikuga Renault Master vastassuunavööndisse ja põrkas kokku seal liikunud sõiduautoga Volkswagen Passat, mida juhtis 25-aastane mees. Mõlemad juhid toimetati Läänemaa haiglasse.

Eile kell 10.43 sõitis 35-aastane mees Tallinnas Karsti tänava ja Kadaka puiestee ristmikul sõiduautoga BMW 318i ette peateel liikunud sõiduautole Mercedes-Benz E320CDI, mida juhtis 23-aastane mees. Sõidukite juhid ja Mercedes-Benzis viibinud kaks 23-aastast naist toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 13.36 sõitis 54-aastane naine Rapla-Järvakandi-Kergu tee teisel kilomeetril sõiduautoga Škoda Octavia tagant otsa sõiduautole Hyundai i20, mida juhtis 53-aastane naine. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Hyundai teelt välja paremale teepeenrale ja vastu tänavavalgustusposti. Hyundais viibinud 77-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 20.45 paiku sõitis 22-aastane mees Lääne-Virumaal Tapa linnas Üleviste tänaval sõiduautoga Dacia Logan paremale teelt välja vastu tänavavalgustusposti. Kõrvalistmel viibinud 23-aastane mees toimetati Rakvere Haiglasse. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile teade kell 21.04 kukkus 32-aastane mees Tallinnas Rannamõisa teel ebatasase tee tõttu jalgrattaga sõites sõiduteele. Isik toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 22.14 sõitis esialgsetel andmetel politseipatrulli peatumismärguannet eiranud 25-aastane mees Harjumaal Harku vallas Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maantee ja Naage tee ristmiku juures mootorrattaga Yamaha paremkurvis vasakule teelt välja. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.