Lihula kooli kergejõustiklased saavutasid häid tulemusi kahel murdmaajooksuvõistlusel

Lihula gümnaasiumi noored kergejõustiklased teevad kaasa esimest spordikevadet Pärnumaa koosseisus. Enne staadionivõistlusi on jooksujalakergust proovitud kahel murdmajooksuvõistlusel. Mõlemal võistlusel esineti väärika spordikooli vääriliselt.

Treener Jaanus Getreu, Krismar Liiv, Anna-Maria Kukk, Ainar-Sten Junker ja Martin Teppan. F: Krismar Liiv

Jõulumäel peeti Pärnumaa maakoolide murdmajooksu meistrivõistlusi 297 jooksulapse osavõtul. Kokku osales 12 kooli ja võistlused olid igal jooksudistantsil osavõturohked ja ka taseme poolest väga kõrged.

Tüdrukute 1.-3. klasside 300 meetri jooksus saavutas tubli 11. koha Lisandra Neeme. Sama vanade poiste hulgas oli 19. koha omanik Charli Takk 1.21,9 sekundiga. Mõlemal distantsil oli osalejaid kaugelt üle 30.

Poiste 4.-5. klasside 500 meetri jooksus mahtusid kolm Lihula kooli poissi 15 hulka ja lisaks veel 1,4 sekundi sisse. 40 jooksjaga võistlusel oli Paul Lomp 11. koha omanik, aeg 1.44,4. Keiro Ristikivi sai 13. koha ajaga 1.44,9 ja Timmo kaasik oli 1.45,8-ga 15 poiss.

Noormeeste 8.-9. klassi 1000 meetri jooksus võitis seitsmenda koha Martin Mägist ajaga 3.50,6. Daimar Viljamaa lõpetas esitosina ajaga 4.01,3.

Sama vanade neidude 2000 meetri distantsil tuli aga Lihula koolile esimene medal. Maria Reksile riputati kaela pronksine autasu. Temale näitas stopper ajaks 10.35,4.

Gümnaasiumi noormeeste 3000 meetri jooksus võitis Pärnumaa meistritiitli Martin Teppan. Käesoleva õppeaasta alguses, enne haldusreformi samal distantsil Läänemaa meistriks kroonitud mitmekordne Eesti noorte meister läbis sel korral distantsi 12.00-ga. Koolivend Ainar-Sten Junker kahjuks kukkus ja sai lõpuks 13.40,9-ga tubli 4. koha.

Niidupargi mets aga võõrustas Pärnumaa murdmajooksu meistrivõistlusi. Ka siin tõi medali Martin Teppan. Sel korral võistles ta aga meeste arvestuses.

Vaatamata sellele tuli 3000 meetri jooksus kindel 3. koht. Ajaks mõõdeti talle 10.25,72. See on noormehe parim aeg üldse, arvestades ka staadioni sama distantsi.

Krismar Liiv sai tugevas ja võistlejaterohkes meeste 1500 meetri distantsil kõrge 7. koha. Talle ajaks 5.11,0. Ainar-Sten Junker tegi ka hea jooksu ja lõpetas 15. kohal, ajaks 5.20,4.

Jaanus Getreu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.