Haapsalus peksis mees naist, Haeskas varastati talust 3900 euro väärtuses asju

18. mail teatati, et Haapsalus Haeska külas on rehealuse ukse avamise teel sisse tungitud tallu ja varastatud sealt muruniiduk, murutrimmer, puidust laud, kolm vanaaegset tooli, kapp, kaks sahtlit ja viis kirvest. Vargusega tekitatud esialgne varaline kahju on 3900 eurot.

19. mail lõi Haapsalus Roosi tänaval 34-aastane mees mitmel korral rusikaga oma 33-aastast elukaaslast. Naine sai viga.

Pärnumaa

21. mail tungis 43-aastane mees vägivalda kasutades isiku tahte vastaselt sisse Pärnus Papsaare külas asuvasse 55-aastase mehe elukohta. 43-aastane mees peeti kahtlustatavana kinni.

20. mail lõi Pärnus Uus-Sauga tänaval 38-aastane mees oma 60-aastast isa, kes sai viga. Politsei pidas 38-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

19. mail teatati, et Lääneranna vallas Jõeääre külas on akna purustamise teel sisse tungitud majja, kust on varastatud antiikne seinakell, antiikne baromeeter ja antiikne õllekapp. Vargusega tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

19. mail teatati, et Häädemeeste vallas Majaka külas on aknaklaasi eemaldamise teel sisse tungitud suvilasse, kust on varastatud naelapüss, klambripüstol, neli sõiduauto valuvelge ja kolm komplekti lohesurfi varustust. Vargusega tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Saaremaa

18. mail lõhkus 40-aastane mees oma Kuressaares Kastani tänaval asuva elukoha ust, mille tagajärjel sai viga tema 28-aastase elukaaslane. Lisaks ähvardas mees naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.