#aastaema Liina Pulges esineb Haapsalu kuursaalis monoetendusega

Pühapäeval, 27. mail esineb Haapsalu kuursaalis turundustegelane Liina Pulges oma monoetendusega #aastaema2, mis räägib õpetliku loo sellest, miks koolis läbinisti viieline tüdruk Liina on nüüd vaid nelja lapse ema.

Liina Pulges. F: Erakogu
Liina Pulges. F: Erakogu

„Kui eelmisel aastal naisliidu juht Siiri Oviir hakkas seda aastaema juttu ajama, siis ma sain kohe aru, et mina olengi päris aastaema,” ütles Liina Pulges. „Minu peres ei käi igal aastal uus jõuluvana ning kõik neli last on mul tehtud sama mehega. Tahan inimestega jagada seda rõõmu, mida kätkeb endas nelja lapse emaks olemine.”

Etenduses teeb kaasa ka nelja lapse isa ja õhtujuht Hannes Lents. Tema räägib lugusid sellest, kuivõrd raske on olla raseda naise kõrval või sünnitusmajas ning kuidas jääda iseendaks, muutudes vallalisest mehest abielus nelja lapse isaks.

Lavastus on tugeva rasestumisvastase toimega ning enne piletiostu soovitatakse konsulteerida arsti või abikaasaga.

Pilet maksab 15 eurot ning selle saab osta Piletilevist või kohtade olemasolu korral ka tund enne etenduse algust kohapeal.

Enne ja pärast etendust saab soodushinnaga osta ka Liina Pulgese koostatud uut raamatut „Emaduse ilu ja valu”, milles 25 Eesti ema kirjutavad oma emaks kasvamise loo ning mis on ühe nädalaga jõudnud Rahva Raamatu müügiedetabelis teisele kohale.

Etendust #aastaema2 mängitakse 11 korda üle Eesti Otepäält Narva Jõesuuni ning Kuressaarest Tartuni. Lisaks saab mai lõpus alguse ka maailmatuur, mille käigus Liina astub oma etendusega üles nii Rootsis, Ühendkuningriikides, USAs kui ka Hiinas.

Liina Pulges on Unistuste Agentuuri turundusvõlur ning nelja lapse ema. Ta on juhtinud Teaduskeskus AHHAA turundusmeeskonda, olnud Tartu Ülikooli avalike suhete juht ning võitnud aasta turundaja tiitli 2012. aastal. Lisaks on ta tegev Tartu Uues Teatris, kus korraldab teatri rahaasju ning töötab halli kardinana.

Etenduse koduleht: www.aastaema.ee

Etenduse Facebooki event.

Lisainfo: Liina Pulges, tel: 527 6922; liina@pulges.com

Fotod ja videod kasutamiseks: https://drive.google.com/drive/folders/16woo_oUaJu0vO5Zt81MnUryc5pebXlFQ?usp=sharing

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.