Haapsalu räppar Stade avaldas oma esimese video

Eile avaldas Läänlane Haapsalu hiphopi- ja räpiartisti Bennexi uue video, kuid peale Bennexi on Haapsalus veel aktiivseid muusikuid. Mõne päeva eest sai oma esimese räpploo video valmis Alvaro Kirs artistinimega Stade.

Alvaro Kirs (s 1989 ) kirjutab oma Facebooki artistilehel, et on üles kasvanud Haapsalus koos emaga. “Lapsepõlves sai tihti elamispinda vahetatud. Koolis tuli pidevalt ette kiusamist ning jäeti ka klassi kordama. Kodus esines sageli perevägivalda erinevate kasuisade poolt. Päris isa lahkus kodust kui olin umbes viiene. Tee räppmuusikani viis teismeeas (15) sõprade mõjutusel. Siis kirjutasin ka oma esimesed riimid. Salvestama hakkasin alles aastaid hiljem. Artistinimi (Stade) tuleneb inglisekeelsest sõnast „staid“ mis kirjeldab tähenduselt mu olemust,” tutvustab Kirs. 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.