Nädalavahetusel peetakse Österbys viimased jäärajasõidud

Homme toimub Österby jäärajal algselt Kiltsi planeeritud rahvasprint. Viimati oli rahvasprindivõistlus jääl 2010. aastal ja seda Haapsalus Holmi kaldal. Österby rada on natukene kohendatud ja muudetud ning reedel puhastame ja korrastame seda veel.

Viimase nädalaga registreerus arvestatav hulk sõitjaid ja stardis on üle 60 auto. Punkte jagatakse kõikides hooaja sarjades ja neid on kokku viis. Eraldi on seekord veel sportklass, kus pole mootori kubatuuri piirangut ja sõidetakse piikrehvidega. Sõidetakse kolm vooru ja iga vooru lõpetab sportklass, arvesse läheb kahe parema vooru tulemus.

Pühapäeval, 11. märtsil on samas viimane libedasõidutreening ning siis jääb rada lahti kuni ilmad lubavad.

Kalle Kruusma

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.