Emakeelepäev toob Haapsalu raamatukokku Keiti Vilmsi

Seoses läheneva emakeelepäevaga saab 12. märtsil kell 17.30 Haapsalu raamatukogu lugemissaalis (Posti 3) kohtuda Keiti Vilmsiga.

F: Keiti Vilms

Keiti Vilms on tuntud ka kui Säutsupääsuke. Ta on kalamburist, Twitteri kirjanik ja raamatu “@keitivilms” autor, Johannes Aaviku Seltsi liige ning hääbunud sõnade velmaja ehk elluärataja, kes 2017. aasta märtsis pälvis ka aasta keeleteo rahvaauhinna.

Vilmsi kui Säutsupääsukese tviidid on sageli kas sõnamäng või viited eesti kirjandusele, eriti luule.

Möödunud aasta septembrist juhib Vilms Vikerraadio rubriiki „Sõnasäuts”, mis tutvustab üht eestikeelset uudis- või unarsõna, aavikismi või muidu mehkat (tore, mõnus, vahva) sõnaleidu, selle sõna seletust, etümoloogiat ja kasutamisvõimalust.

Liina Valdre
Haapsalu raamatukogu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.