Politsei pidas Leedikülas kinni purjus mehe, kes lõi kolme inimest

2. märtsil lõi Lääne-Nigula vallas Leedikülas ühise alkoholi tarvitamise ajal 39-aastane mees oma 45-aastast elukaaslast, põhjustades talle valu. Samuti lõi 39-aastane mees talle tuttavaid 49-aastast ja 80-aastast meest. Lööja peeti kahtlustatavana kinni.

2. märtsil tungiti Lääne-Nigula vallas Variku külas ukse lahtimurdmise teel sisse tallu ja selle abihoonesse, kust varastati mootorsaag Clint, elektrijuhe ja viis liitrit kütust. Tekitatud varaline kahju on täpsustamisel.

Pärnumaa

4. märtsil tõukas ja lõi rusikate ning jalaga Pärnus Väike-Veski tänaval asuvas korteris 39-aastane mees oma 34-aastast abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

3. märtsil ähvardas 61-aastane alkoholi tarvitanud mees Pärnus Havi tänaval asuvas majas oma 58-aastast endist abikaasat.

Raplamaa

3. märtsil viskas Kohila alevis Nurme põik asuvas majas tekkinud tüli käigus 39-aastane mees vastu lauda puruks taldriku, mille killud vigastasid tema 18-aastase poja kätt.

3. märtsil lõi Märjamaa vallas Mõisamaa külas asuvas talus ühise alkoholi tarvitamise käigus 59-aastane mees kirvega 40-aastast meest, kes sai viga. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Politsei pidas lööja kahtlustatavana kinni.

3. märtsil üritas alkoholi tarvitanud 50-aastane mees Kehtna vallas Linnaaluste külas asuva talumaja rehealuses süüdata mopeedautot. Mehe 75-aastasel isal ja tema 64-aastasel abikaasal õnnestus tulekolle kustutada ning esialgsetel andmetel auto ja talumaja kahjustusi ei saanud. 50-aastane mees peeti vara hävitamise katses kahtlustatavana kinni.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.