Elektrirattaga vastu posti sõitnud mees hukkus

Eile kella 21.49 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Suur-Sõjamäe 38 juures, kus esialgsetel andmetel kaotas elektrimootoriga jalgratta Muddyfox juht, 56-aastane mees, juhitavuse ning sõitis teelt välja vastu tänavavalgustusposti ning sellele kinnitatud liiklusmärki. Juht hukkus koha peal peapiirkonda saadud vigastustest. Täpsemad liiklusõnnetuse asjaolud selgitamisel. Politsei palub kõigil, kes nägid seda liiklusõnnetust pealt, võtta ühendust politseiga, et võimalikult kiiresti selgitada välja liiklusõnnetuse asjaolusid. Infot saab anda helistades numbrile 612 3000 või 112 või kirjutades aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 04.47 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kadaka puiesteel Mäepealse 28 juures, kus esialgsetel andmetel juhtis 50-aastane mees sõiduautot Toyota RAV 4 ja põrkas kokku sõiduteel viibinud 20-aastase mehega. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 06.50 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnus Rohu tänaval, kus sõitis 63-aastane mees sõiduautoga Mercedes-Benz garaažist välja, väljus autost ja asus garaaži uksi sulgema, kui automaatkäigukastiga sõiduk alustas tagurpidi liikumist kallakust üles ja juht jäi garaaži ukse ja sõiduki vahele. Juht toimetati Pärnu Haiglasse. Õnnetuse asjaolud selgitamisel.

Eile kella 18.44 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Rummu alevikus Lääne-Harju vallas Keila-Haapsalu maantee 19. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel mootorsõiduk BMW 530D, mida juhtis 39-aastane mees, kaldus teel vastassuunda ning sõitis otsa vastu tulevale sõidukile Volkswagen Touareg, mida juhtis 43-aastane mees. BMW juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Täpsemad liiklusõnnetuse asjaolud selgitamisel.

Politsei palub olla liikluses ettevaatlik, sest pluss- ja miinuskraadide pidev vahetus muudab maanteed ja tänavad libedaks.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.