Sada Läänemaa last sõidavad tasuta Eesti Laulu peaproovi vaatama

Heategevusfond Aitan Lapsi ning Eesti Laul viivad 100 Läänemaa koolilast juba sel laupäeval Tallinnasse Saku Suurhalli vaatama Eesti Laulu peaproovi ning kutsuvad kõiki kontserdil käinud lapsi üles osalema temaatilisel esseekonkursil.

F: Raul Mee

“Ka eelmisel aastal tõime igast Eesti maakonnast 100 ehk üle Eesti kokku 1500 last Eesti Laulu vaatama ning tagasiside ettevõtmisele oli erakordselt soe,” ütles Aitan Lapsi fondi nõukogu liige Eero Nõgene. “Seetõttu otsustasime selgi aastal anda 1500 lapsele üle Eesti võimaluse aasta ühe suurima muusikasündmuse peaproovile ja oma lemmikutele kaasa elada.”

Lisaks muusikaelamuse pakkumisele kutsub heategevusfond Aitan Lapsi koostöös Eesti Rahvusringhäälingu ja Eesti Lastekirjanduse Keskusega kõiki kontserdil käinud noori osalema esseekonkursil, mille kolm parimat tööd saavad premeeritud 150, 100 ja 50 euroga. Samuti panevad Aitan Lapsi ja ERR 12 kõige vahvamale võistlustööle auhinnaks välja ekskursiooni Rahvusringhäälingusse.

“Kuna eelmisel aastal saime palju tänukirju, siis mõtlesime, et miks mitte sel aastal kokku koguda laste mälestused kontserdil osalemisest? Palume Eesti Laulu kontserti külastanud noortel kehastuda muusikaajakirjanikeks ning oma elamused ja arvamused kirja panna,” rääkis Nõgene.

Ühe A4-formaadis lehekülje pikkuseid tekste ootab Aitan Lapsi Läänemaa lastelt hiljemalt 19. märtsiks e-posti aadressile info@aitanlapsi.ee. Teksti juurde tuleks kindlasti märkida kirjutaja nimi, kool, klass ja e-posti aadress.

Huvitavamaid lugusid aitavad välja valida Eesti Rahvusringhäälingu, heategevusfondi Aitan Lapsi ja Eesti Lastekirjanduse Keskuse esindajad. Parimate noorte muusikaajakirjanike auhindamine toimub 16. aprillil. Võitjaid teavitatakse e-kirja teel ning Aitan Lapsi kodulehel ja Facebooki lehel.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.