Läänlased tegid häid tulemusi Tallinna meistrivõistlustel

Lasnamäe kergejõustikuhallis toimusid pealinna lahtised talvised kergejõustiku meistrivõistlused. Võistlustest võtsid osa ka JK Tempo ja Läänemaa KJK kergejõustiklased.

Naiste võistlustel olid Läänemaa Kergejõustikuklubi kergejõustikutüdrukud tublid. Trinity Õismets hüppas kaugushüppes isikliku rekordi 4.49 ja oli sellega viies. Samuti parandas ta isiklikku marki 200 meetris, saades ajaks 30.12.

Naiste kuulitõuke esikolmik. Keskel Eesti parim ja selle võistluse võitja Kätlin Piirimäe, vasakul Eesti parimaid naisveterane Mari Piir ja paremal meie Läänemaa KJK tulevikusportlane Trinity Õismets. F: Raul Oberschneider
Naiste kuulitõuke esikolmik. Keskel Eesti parim ja selle võistluse võitja Kätlin Piirimäe, vasakul Eesti parimaid naisveterane Mari Piir ja paremal meie Läänemaa KJK tulevikusportlane Trinity Õismets. F: Raul Oberschneider

Päeva ehk suurim eneseületus tuli 14-aastasel Virtsu koolitüdrukul kuulitõukes. Esimest korda täiskasvanute võistlusel ja 4 kg kuuliga võisteldes tõukas ta 8.11 ja tasuks pronksmedal. See oli hea võimalus võistelda ja hiljem poodiumil koos seista Eesti parima naiskuulitõukaja Kätlin Piirimäega.

Trinity on talvehooajal üsna palju ja eri aladel võistelnud. Eesmärgiks hea esinemine kahe ja poole nädala pärast peetavatel U16 Eesti meistrivõistlustel.

Kerli Ristikivi sai kaugushüppes kirja tulemuse 4.69. See andis neljanda koha. Samas tuleb märkida, et neiu flirdib juba mitmendat sisevõistlust sel talvel viie meetriga. Nii oli ka selles võistluses parimaks jäänud tulemus sooritatud kaugelt paku tagant. Hea õnnestumise ja hoojooksu paikasaamise korral on 16-aastasel Virtsu kooli üheksanda klassi neiul uude meetrisse hüppamine kindlasti jõukohane. Veel jooksis Kerli 200 meetrit, olles 29,84-ga seitsmes.

Tambet Järve Läänemaa Kergejõustikuklubist pani ennast proovile 1500 meetri jooksus. Liiga kiire algtempo tõttu tuli lõpuks maksta lõivu ja tasuks 12. koht. Sellel alal tegi hea etteaste JK Tempo mees Igor Skatško. 21-aastane kergejõustiklane jooksis ajaks 4.17.72 ja oli väga tugevas konkurentsis pronksmedali vääriline.

Mitmel alal näidati võistlustel võitjatelt väga häid tulemusi. Naiste kaugushüppe võitis Tähti Alver 6.19-ga. Kätlin Piirimäe tõukas kuuli 15.27. Meeste 1500 meetri võitis lätlane Janis Razgalis, kellele näitas finišikell ajaks 3.55.08. Karl Lumi hüppas 2.08 kõrgust ja Raido Kalbach tõukas kuuli 16.06.

Jaanus Getreu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.