Spithamis tungiti majja ja varastati sealt teler

25. veebruaril tungiti Lääne-Nigula vallas Spithami külas asuvasse eramusse akna avamise teel sisse ning sealt varastati televiisor. Vargusega tekitatud varaline kahju on täpsustamisel.

Järvamaa

23. veebruaril sai politsei teate Türi valda Käru alevikku, kus Viljandi maanteel asuvas korteris tülitsesid elukaaslased. 28-aastane mees tõmbas põrandale pikali ja lõi 26-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuritöös kahtlustatavana kinni.

24. veebruaril sai politsei südaöö paiku teate, et Paides Aiavilja tn spordihallis toimunud kontserdi ajal lõi alkoholijoobes 24-aastane mees 21-aastast turvameest. Politsei pidas lööja kuritöös kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

23. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et 21. veebruaril on Pärnus Laial tänaval asuvas korteris löödud noaga 42-aastast meest ning põhjustatud talle eluohtlik tervisekahjustus. Politsei pidas kahtlustatavana kinni mehe elukaaslase, 55-aastase naise.

23. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Saarde vallas Metsaääre külas asuvas kinnistul lükkas ja lõi 38-aastane naine enda 32-aastast kasuõde, kes sai viga.

23. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Paikuse alevis Kooli teel asuvas korteris lõi 41-aastane mees enda 33-aastast elukaaslast, kes sai viga. 41-aastane mees on kuriteos kahtlustatavana kinnipeetud.

Raplamaa

25. veebruaril sai politsei väljakutse Rapla vallas Väljataguse külas asuvasse tallu, kus 35-aastane mees lasi oma sõiduki parempoolse esiukse aknaklaasi üles ning 45-aastase mehe käsi jäi klaasi vahele.

Saaremaa

23. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Kuressaares Tallinna maanteel lõi 18-aastane mees 31-aastast meest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.