Telia Haapsalu esindus saab uue näo

Telia uuendab järgneva kuu aja jooksul oma Haapsalu esindust, mille tõttu kolitakse esinduse töö ajutiselt asenduspinnale.

Haapsalu esindus on uuendusteks suletud 17. veebruarist kuni 19. märtsini. Alates 22. veebruarist teenindatakse kliente ajutisel pinnal Haapsalu Kaubamajas (Omniva pakiautomaadi vastas), kus klienditeenindus on avatud neljapäeviti ja reedeti vahemikus kell 10-14.

Ajutises esinduses saab sel perioodil vahetada SIM-kaarte, saada Telia teenuste teemal nõustamist ning teha lepingulisi tegevusi. Samuti saab soetada või vahetada ruutereid, digibokse ja teisi koduse interneti ja televisiooniga seotud seadmeid. Mobiiltelefone, tahvelarvuteid, sülearvuteid, nutikellasid, aktiivsusmonitore jm tarbeelektroonikat remondi perioodil asenduspinnal ei müüda.

Haapsalu esinduse taasavamine toimub 19. märtsil ning kliente ootab uue kontseptsiooniga esinduses ees nii mõnigi oluline muudatus. Uuenenud esinduses on klientidel võimalus kasutada nii digitaalseid kanaleid kui ka kohapealset personaalset teenindust.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.