Pühapäevasel libedasõidu treeningul osales 41 autojuhti

11. veebruaril peeti esimene libedasõidu treening. Kohale tuli 41 inimest ja mitte ainult Läänemaalt, vaid ka Harjumaalt.

Rajal oli lausa 9 noort ja oli ka tüdruk Karoliina Kruusma, kes oli autoroolis teist päeva. Teises voorus sõitis ta küll lumehange, mida oli raja ääres vähe, aga selle ta üles leidis ja juba järgmisel treeningul paneme ta uuesti proovile.

Noorte seas oligi 9-st 3 tüdrukud ja Cärolyn Soidla oli kahe poisi järel tubli kolmas. Üldse olid rajal inimesed, kes muidu paljud ei tegele selle alaga ja tulidki fännima nagu see jäärajasõit peaks olema. Oli väga lõbus päev ja sujus ilma tõrgeteta.

Kuna huvi on rahval veel, siis loodame ilmataadile, et saame tuleval pühapäeval, 18. veebruaril teha järgmise treeningu.

Oli ka teisi noori, keda ei tundnud, aga rajal nad olid ja julgust ennast libedates oludes proovile panna neil jätkus. Ka täiskasvanute seas oli inimesi, kes ei peljanud tulla ja igapäevasest rutiinist ennast proovile panna hoopis teises valguses. Tuli välja nagu tuli, päeva lõpuks olid kõik rahul, kaebusi korraldajale ei esitatud.

Kui me nädala alguses käisime rada maha märkimas, polnud vett ega midagi, aga kuna meri on nagu meri ikka, siis laupäeval rada puhastades avastasime lume all vett ja tegime raja ringi. Meie sõit jää peal sõltub ikkagi ilmataadist ja loodame väga, et ta on meie poolt sellel aastal veel.

Sellepärast ei saagi sundida inimesi ostma võistlejakaarti, kui ei tea, kas üldse seda kasutada saab või on see maha visatud raha ja kindlustus jääl nagunii ei kehti.

Järgmine proov on 18. veebruaril, kui ilmataat on meiega.

Eelregistreerimise saab teha siit.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.