Lääne-Nigulas sai avariis viga 31-aastane mees

Eile kell 19.17 toimus liiklusõnnetus Lääne-Nigula vallas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare ja Märjamaa-Koluvere mnt ristmikul, kus 63-aastane naine sõitis sõiduautoga Toyota C-HR vastu vasakpöördel olnud 31-aastase mehe juhitud sõiduauto Seat Ibiza vasakut külge. Seati juht toimetati Pärnu haiglasse kontrolli.

Eile kell 09.00 toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Kadrina vallas Rannavärava-Ohepalu tee 3. kilomeetril, kus Eesti Kaitseväele kuuluvat sõiduautot Mercedes-Benz GD 250 juhtinud 19-aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis vasakule teelt välja, küljega vastu puud. Juht ja sõidukis viibinud 20-aastane mees toimetati Rakvere Haiglasse.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.