Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi tänas kümnendat aastat oma spordilapsi

Lihulas kogunes sealse gümnaasiumi söögisaali Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi spordipere. Kokku 80 noorsportlast ja nende vanemat võtsid vastu tänusõnad koduklubilt, kus noored igapäevaselt treenivad ja kelle värve võistlustel esindavad.

F: Kristiina Kukk

23 aasta vanusele klubile on väga oluline, et kord aastas saaks last tema töökuse ja tegemiste eest tänada, talle silma vaadata ja öelda “aitäh!”.

Ilusal traditsioonil on väike juubel. Nii on aasta lõpus kokku tuldud juba kümnendat korda järjest. Sel aastal tõi sportlastele toreda juubelitervituse Lihula gümnaasiumi õpilastest koosnev “Meie Tantsukooli” tütarlaste showtantsutrupp.

Lisaks tublidele lastele ja nende vanematele said soojad tänusõnad ka klubi toetajad ja paljud teised meie lastele head tegevad inimesed.

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi elab hetkel murranguliste tuulte keskel. Tervelt 16 aastat järjest, kümnete eri võistkondadega Eesti noorte meistrivõistlustel mänginud maaklubi sellel aastal meistrivõistluste ringi kaasa ei mänginud. Eri põhjustel sellest võistlusest loobununa, loodetakse 2018. aastal taas reele hüpata. Hetkel treenib klubis 45 jalgpallurit ja paistab lootus, et konkurentsivõimelise võistkonna loomine vähemalt ühes vanusegrupis õnnestub.

Soojad tervitused saatsid meie jalgpalluritele ka Pärnu JK Vapruse klubijuhid ja treenerid. Just see jalgpalliklubi on üle kümne aasta olnud Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi partnerklubi. Sinna klubisse siirduvad meie noored pärast Lihulast lahkumist. Sel aastal sõlmiti üleminekud lausa nelja noormängijaga.

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi täieõiguslike liikmete hulka kuulub ka rida kergejõustiklasi. Õigem on öelda, et klubi juures töötab kergejõustiku treeningrühm. Juba teist aastat on eesmärgistatud sellealane tegevus toonud mitmed medalid Eesti noorte kergejõustiku meistrivõistlustelt ja teistelt tähtsatelt jõuproovidelt. Ka selle ala tegijatele jagus kiitust ja kingitusi. Paljud lapsed harrastavad mõlemat spordiala.

Ülevaade tehti võistlusrohkest aastast. Meie noored on osalenud viiekümnel jalgpalli- ja kergejõustikuvõistlusel läbi aasta. See on suur number ja näitab meie laste tublidust.

Läänemaa Kergejõustikuklubi juht Heigo Hein tänas peol lapsi ja toonitas fakti, et just meie noorsportlased moodustavad enamuse kergejõustikuklubi liikmeskonnast.

Nii saavad spordi kuningas ja kuninganna vähemalt siin, väga sõbralikult läbi.

Jaanus Getreu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.