Haapsalus tungisid päästjad korterisse, kus pliidil kärssas toit ja omanik magas

9. novembril kell 16.28 sai häirekeskus teate, et Haapsalus Tamme tänaval oli kortermaja korterist kuulda suitsuanduri signaali ja tunda oli suitsulõhna. Koputamise peale keegi ust ei avanud.

Päästjad sisenesid kergelt suitsu täis korterisse ning selgitasid välja, et pliidil kärssas toit. Korterielanik oli teises toas magama jäänud. Päästjad tuulutasid toad ning tegid elanikule selgitustööd.

Saaremaa

9. novembril kell 11.41 teatati häirekeskusele, et Saaremaa vallas Kärlas Pargi tänaval oli süttinud päevavalguslamp. Majas viibinud inimesed olid päästjate saabumise ajaks ise tulekustutiga leegid maha saanud. Päästjad võtsid valgusti maha ning kontrollisid termokaameraga lae ning ka teise korruse üle välistamaks tulelevikut. Ohtu ei tuvastatud.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.