Haapsalus põles alajaam

9. septembril kell 1.14 sai häirekeskus teate tulekahjust Haapsalus Oja tänaval. Teataja sõnul põles alajaam. Päästjad sisenesid peale elektriväljalülitamist alajaama ning kustutasid põlengu.

10. septembril kella 19.40 paiku käisid Pürksi vabatahtlikud päästjad Noarootsi vallas Telise külas kustutamas järelevalveta lõket.

8. septembril kella 22.30 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Ridala vallas Herjava külas. Õnnetusse sattunud sõidukil eemaldati süttimisoht ning puhastati sõidutee.

10. septembril käisid päästjad Ridala vallas Nõmme külas, kus suur puu oli sõiduteele kukkunud. Puu eemaldati teelt.

Saaremaa

8. septembril kella 21.30 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Pihtla vallas Kõljala külas. Õnnetusse sattunud sõidukil eemaldati süttimisoht ning puhastati sõidutee.

Raplamaa

10. septembril käisid Käru vabatahtlikud päästjad Käru vallas Lungu külas, kus sõiduteele oli kukkunud puu. Puu eemaldati teelt.

10.septembril kell 17.20 sai häirekeskus teate tulekahjust Kohilas Hommiku tänaval. Teataja sõnul oli majast kuulda suitsuanduri signaali ning lahtistest akendest tuli suitsu. Sündmuskohal selgus, et tulekahju ei olnud. Majas püüti pliiti kütta, kuid küttesüsteem ei hakanud korralikult tööle, sest seal polnud ammu tuld tehtud. Päästjad aitasid majaelanikul tule pliidile alla.

10. septembril kell 14.28 sai häirekeskus teate tulekahjust Kohilas Lõuna põigus. Teataja sõnul põles kortermaja ühisrõdu. Päästjate saabudes põles rõdu maja kolmandal korrusel leegiga. Samalt korruselt evakueeriti neli inimest ja koer. Keegi viga ei saanud. Tulekahju kustutati kell 15.14. Põleng võis esialgsetel andmetel alguse saada hooletusest lahtise tulega.

Pärnumaa

10. septembril kell 18.54 sai häirekeskus teate tulekahjust Audrus Muti teel. Teataja sõnul põles ühekordne hoone leegiga. Sündmuskohal selgus, et maja põles lahtise leegiga. Majja sisenesid suitsusukeldujad, kes alustasid põlengu kustutamisega seestpoolt. Tulekahju lokaliseeriti kell 20.20, ning kustutati kell 21.46. Tules hävis hoone pööning ning katus.

9. septembril kell 18.42 teatati häirekeskusele tulekahjust Tori vallas Selja külas Selja kooliteel. Teataja sõnul oli kolmekordse kortermaja kelder suitsu täis. Sündmuskohal selgus, et ühes korteris püüti kütta kaminat, kuid küttesüsteem hakkas suitsu sisse ajama. Päästjad ventileerisid ruumid.

8. septembril kell 11.31 teatati häirekeskusele, et Tahkuranna vallas Reiu külas immitseb veoauto kütusepaagist kütust. Sündmuskohal selgus, et veoautol oli rehv katki läinud ning omakorda selle tagajärjel olid tekkinud kütusepaaki mõrad. Päästjad aitasid kütuse pumbata katkisest paagist tervesse paaki.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.