Stressivaba Keskuses alustab uuest nädalast tööd küünetehnik

Esmaspäeval, 11. septembril alustab Haapsalus Stressivaba Keskuses tööd Tiiu Küüned OÜ. Tegemist on Tiiu Põldmaa loodud ettevõttega, mis on sündinud armastusest selle valdkonna vastu ning sooviga ühendada oma töö ja hobi.

F: Keity Raamat

Kõik sai alguse, nagu sageli elus ikka, õnnelikust juhusest. “Lapsed kinkisid mulle emadepäevaks massaaži kinkekaardi,” rääkis
Tiiu Põldmaa, kellel võttis mitu kuud, enne kui ta Stressivaba Keskusesse massaaži jõudis.

“Ei läinud kaua, kui massöör Monica, kes teadis, et ma neid küüsi teen, hakkas rääkima, et näed, meil on üks tuba pakkuda.” Ülejäänu on ajalugu, sest sealt edasi ei läinud kaua, kui nad Stressivaba Keskuse looja Monica Viillmaga kokkuleppele said ning tegutsema asusid.

“Mulle jah tundus, et siin on üks järjekordne unistus, mis vajas täitmist. Tiiu on juba aastaid täitnud teiste inimeste soove ja nüüd aitab Stressivaba Keskus täita tema enda soovi, teha päris enda küünetuba ja ettevõte,” kirjeldas Monica Viilma,

Juba kümmekond aastat on Tiiu Põldmaa tegelenud nii oma pere, sõprade kui ka tuttavate küünte ilusaks ja korda tegemisega. “Alguses oli plaan, et ta hakkab tegema mulle ja mu mõnele sõbrannale, kuid lõpuks oli nii, et järjekord oli ukse taga,” meenutas tütar Keity Raamat aega, kust see kõik alguses sai.

Teeb ka pildi järgi

“Mul on olnud geelküüned peal alates 9. klassist ja ema areng on olnud märgatav,” kirjeldas Keity, kes enda sõnul võib praeguseks olla, vaatamata sellele, et rohib ja teeb muid ajatöid, vabalt kuni 4 nädalat ilma hoolduseta. “Mis ema puhul veel hea, on see, et talle tuuakse netist välja lastud pilt ette ja ta suudab järele teha peaaegu kõike, mida keegi soovib,” tunnustas tütar ema tööd.

“Mulle meeldib teha kõike, mis uus ja huvitav, endal ka põnev ju,” kinnitas ka Tiiu Põldmaa ise. Lisaks hakkab Tiiu küünetuba müüma küüneõlisid, viile ja kreeme, mida mujal Haapsalus müügil pole.

Avamine on 11. septembril ajavahemikus kl 14-18. Stressivaba Keskuse II korrusel asuva küünetoa uksed on lahti ja perenaine kohal, astuge julgelt ligi ja tulge uudistama.

Lisainfo ja broneerimine Tiiu Küüned OÜ Facebooki lehel.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.